Політика конфіденційності

Загальні положення та умови

Одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Ми розуміємо важливість збереження вашої конфіденційності і докладаємо максимум зусиль для надійного захисту ваших персональних даних (в тому числі від їх несанкціонованої або незаконної обробки та від випадкової втрати, знищення або пошкодження) та їх використання згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».

Ця Політики конфіденційності (надалі – «Політика») описує, як і з якою метою ми обробляємо ваші персональні дані, коли ви звертаєтесь до нашого веб-сайту за адресою https://quickshop.in.ua (надалі – «веб-сайт»). Ця Політика також визначає ваші права на конфіденційність і пояснює, як зв’язатися з нами, якщо це необхідно.

Хто ми?

ФІЗИЧНА ОСОБА_ПІДПРИЄМЕЦЬ Шаганов Станіслав Володимирович, діяльність якого здійснюється під брендом «Quickshop» (надалі – “ми”, “нас”, “наш” або «Quickshop») створив цей веб-сайт для надання послуг та онлайн-сервісу (надалі – «Сервіс») згідно Публічної оферти та Публічного договору, що міститься за посиланням https://quickshop.in.ua/oferta/.

Використовуючи веб-сайт ви приймаєте нашу Політику та надаєте згоду на збір, обробку та отримання ваших персональних даних, як описано в цій Політиці.

Яку особисту інформацію ми збираємо від людей, які відвідують наш веб-сайт?

Коли ви заходите на веб-сайт, ми можемо збирати та додатково обробляти такі категорії даних:

  • Інформація, що запитується під час реєстрації на веб-сайті (наприклад ваше ім’я, адреса електронної пошти, контактний номер телефону та інше);
  • Інформація, яку ми можемо зібрати за допомогою автоматизованих засобів. Використовуючи веб-сайт, ми також можемо відстежувати та збирати інформацію, пов’язану з використанням послуг, таку як дата і час доступу, ідентифікаційні дані пристрою, операційна система, тип веб-переглядача та IP-адреса. Цю інформацію ми можемо отримати безпосередньо або через послуги третіх сторін.

Зауважте, що ми використовуємо Google Analytics на нашому веб-сайті для аналізу та покращення роботи веб-сайту. Якщо ви хочете дізнатися більше про сервіс Google Analytics та його політику “не відстежувати”, відвідайте сторінку https://www.google.com/analytics/terms/us.html Ми не вимагаємо та не збираємо персональну інформацію від осіб, які не досягли 18-річного. Якщо вам не виповнилося 18 років, не вказуйте персональну інформацію на нашому веб-сайті.

Коли ми збираємо інформацію?

Ми збираємо інформацію від вас, коли ви реєструєтесь на нашому веб-сайті, підписуєтесь на новини, відповідаєте на опитування, заповнюєте форми або вводите інформацію на нашому сайті.

Як і для чого ми використовуємо вашу інформацію?

Інформацію, яку ми збираємо, згідно даної Політики, ми використовуємо для виконання наших зобов’язань перед вами та реалізації законних інтересів, а саме:

  • Надання доступ до Сервісу та подальшої роботи з вами під час користування Сервісом;
  • Інформування про будь-які зміни та оновлення послуг, які ми надаємо;
  • Надання додаткових або допоміжних послуг, а також проведення опитування користувачів Сервісу, збору відгуків про послуги, статистичного аналізу;
  • Забезпечення маркетингової діяльності (інформування про будь-які зміни та оновлення послуг, новини, акції, анонси подій, і інші).
  • Персоналізування вашого досвіду, що дозволить нам надавати інформацію та пропозиції продуктів, в яких ви найбільше зацікавлені.
  • Підвищення продуктивності і функціональності наших послуг.

Вищенаведений перелік може поповнюватися залежно від розвитку послуг.

Ваші права на конфіденційність

Ви маєте право в будь-який час вимагати інформацію про ваші персональні дані, які обробляються нами, виправлення будь-яких помилок у ваших персональних даних, припинення обробки ваших персональних даних, видалення ваших персональних даних або інформацію про те, як ми обробляємо ваші персональні дані.

Якщо ви попросите нас видалити всі ваші персональні дані, ми вилучимо ваші персональні дані без зайвої затримки (якщо не існує законних і юридичних причин, чому ми не можемо видалити певні ваші персональні дані, і в цьому випадку ми повідомимо вам про це). Запит про припинення обробки ваших персональних даних або видалення своїх персональних даних ймовірно значитиме, що ви більше не зможете користуватися нашими послугами.

Ви також маєте право подати скаргу нашій відповідальній особі або до відповідного контролюючого органу, якщо ви вважаєте, що ваші персональні дані були застосовані неналежним чином.

Ми не стягуватимемо плату щодо будь-яких запитів, які ми отримуємо, щоб дозволити вам скористатися будь-якими з ваших прав, зазначених вище, однак, якщо ви робите надмірні, повторювані або явно необґрунтовані запити, ми можемо стягувати з вас розумну плату з урахуванням адміністративних витрат необхідних для того, щоб обробляти такі запити або ми можемо відмовитися від виконання таких запитів.

Для того, щоб скористатися даними правами, зв’яжіться з нами, надішліть повідомлення із заголовком теми “Права на конфіденційність” на електронну пошту quickshopbot@gmail.com.

Як ми захищаємо вашу інформацію?

Ваша особиста інформація міститься за захищеними мережами і доступна лише обмеженій кількості осіб, які мають спеціальні права доступу до таких систем і зобов’язані зберігати конфіденційність інформації. Крім того, вся інформація про вашу конфіденційну інформацію, яку ви надаєте, зашифрована за технологією Secure Socket Layer (SSL).

Ми впроваджуємо різні заходи безпеки, коли користувач вводить, передає або отримує доступ до своєї інформації, щоб забезпечити безпеку вашої особистої інформації.

Cookies

Файли cookie – це невеликі файли, які сайт або його постачальник послуг передає на жорсткий диск вашого комп’ютера через ваш веб-браузер (якщо ви це дозволяєте). Це дає можливість системам сайту або постачальникам послуг розпізнавати ваш браузер під час наступного відвідування, а також бачити та запам’ятовувати певну інформацію (такі дані як веб-переглядач, операційна система, взаємодія з веб-сайтом, час відвідування, місце розташування тощо).

Ми використовуємо файли cookie для збору даних про трафік веб-сайту та взаємодію з веб-сайтом, а також для кращого розуміння ваших уподобань на основі попередньої або поточної діяльності сайту. Це дає нам змогу надати вам покращені послуги та запропонувати вам кращий сервіс та інструменти сайту в майбутньому.

Приймаючи нашу Політику та залишаючись на веб-сайті Quickshop, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie нашого веб-сайту.

Як правило, браузери автоматично приймають файли cookie. В налаштуваннях вашого браузера Ви можете очистити або вимкнути файли cookie, увімкнути отримання повідомлень про відправлення файлів cookie чи заблокувати використання файлів cookie та припинити збір даних. Якщо ви вимкнете файли cookie, деякі функції, які підвищують ефективність веб-сайту, можуть не працювати належним чином.

Розголошення

Ми не продаємо, не розголошуємо та не передаємо стороннім особам вашу особисту інформацію, крім випадків, коли ми попередньо повідомляємо користувачів. Це не включає партнерів з веб-хостингу та інших учасників, які допомагають нам керувати нашим веб-сайтом, вести наш бізнес або обслуговувати наших користувачів, якщо ці сторони погоджуються зберігати конфіденційність цієї інформації.

Проте інформація, яка не може бути ідентифікована відвідувачем, може бути надана іншим сторонам для маркетингу, реклами та інших цілей.

Зміни до цієї Політики

Quickshop залишає за собою право вносити зміни до цієї Політики в будь-який час. Тому, ми радимо періодично переглядати цю сторінку для відстеження внесених змін. Ці зміни вступають в силу негайно після того, як вони опубліковані. Продовжуючи користуватися Сервісом Quickshop ви приймаєте ці зміни.

Контактні дані

Якщо у вас є які-небудь питання чи коментарі стосовно даної Політики та умов використання веб-сайту, будь ласка, зв’яжіться з нами, надішліть повідомлення із заголовком теми «Політика конфіденційності» на електронну пошту quickshopbot@gmail.com

Останнє оновлення: Ця Політика конфіденційності оновлена 1 червня 2020 року.